FAQ

ALLERGIEËN

Onze taarten en gebakjes worden gemaakt in een noten, suiker-, melk- en glutenrijke omgeving. Er kan kruisbesmetting plaatsvinden. Vraag naar onze  allergenentabel.

BESTELLING

Sookie’s werkt met een beperkt aantal bestellingen, het is dus aangeraden tijdig te bestellen. Bestellingen zijn onderhevig aan onze verkoopsvoorwaarden. 

Iedere taart is een uniek stuk, al naargelang het fruit en de bloemen die voorhanden zijn. Heb je een bepaalde voorkeur voor bloemen, fruit of kleuren, bezorg ons een voorbeeldje om zeker te zijn van jouw wensen en smaak. Binnen ons concept, houdt Sookie’s hiermee rekening. 

AFHALEN

Het afhalen van je bestelling kan aan ons atelier (Postweg 122A, 1602 Vlezebeek) op volgende vastgelegde momenten of op afspraak:

- vrijdag tussen 16u en 18u,

- zaterdag tussen 11u en 16u

BIOLOGISCHE EN EETBARE BLOEMEN

Sookie’s maakt gebruik van biologische en eetbare bloemen. Deze zijn enkel beschikbaar van april tot oktober. Van november tot maart werken we met biologische droogbloemen.

CAKETOPPERS

Bij Sookie’s kan je een boetiektaart laten opmaken in thema waarvoor er ook caketoppers gebruikt worden. Deze speciaal geproduceerde caketoppers zijn voedselveilig.

BOETIEKTAART

In sommige hoge taarten zitten satéprikkers, bij gestapelde taarten zitten dowers ter ondersteuning van de taart. Deze mogen verwijderd worden bij het snijden.

SMASH CAKE

Sookie's heeft geen aparte categorie smash cakes. Wil je er graag eentje, bestel ze onder boetiektaart.

EVENTS

Op onze events-pagina kan je een kijkje nemen naar opkomende speciallekes: onze favoriete taart van de maand, ons aanbod voor moederdag of Kerst, aankomende workshops. Ontdek bij events wat er op de agenda gepland staat en hoe je kan bestellen.